Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Денеска се отвора реновираниот Хируршки ургентен центар на скопските клиники

  Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска и министерот…

Повеќе