Алтернатива Настани

Во МСУ три отворени изложби

  Во Музејот на современата уметност – Скопје, можете да ги погледнете трите отворени изложби:         Самостојната поставка на светски познатиот уметник Ахмет Огут ︎| Ahmet Öğüt – ︎Скокни! | Jump Up! која ќе биде отворена до 19 септември 2022 Изложбата „Полска школа на колаж“ на европските уметници Артур Жмијевски и Павел […]