Вести Македонија

Кампања “Носи кацига, вози внимателно!”

  Одделението за превенција при СВР Скопје и Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата денеска на подрачјето на ПС ОН Центар, продолжија со реализацијата на активностите во рамки на превентивната кампања “Носи кацига, вози внимателно“, чија што основна цел е внимателното и одговорно учество во сообраќајот со цел зголемување на безбедноста.     […]