Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Влада: Електричните возила e-go ќе се произведуваат во Тетово

  Владата на денешната седницата ја усвои Информацијата и донесе Одлука за давање согласност на Договорот за доделување на државна…

Повеќе