Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МОН: Градежни инвестиции во основните и средните училишта

  Министерството за образование и наука ги интензивира градежните активности за време на летниот распуст на учениците, со цел заокружување…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ДС бара Парламентот да расправа за инвестициите во инфраструктурата

  Анализата на извршената ревизија на успешноста на „Задолжување на субјектите од јавниот сектор, степен на искористеност на кредитите и…

Read More