Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Драго Кос: Македонија има сериозен проблем со банкарскиот систем!

  Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски…

Повеќе