Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Додатокот од 1000 денари за корисниците на ГМП ќе продолжи од октомври до март

  Во однос на информациите изнесени во јавноста за наводно кратење на додатокот од 1000 денари за корисниците на Гарантирана…

Повеќе