Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Јовановски: Со вакви цени на струјата, уште колку компании ќе стават катанец во периодот што следува?

  Некому можеби му изгледа чудно и се прашува зошто Стопанската комора толку често и толку многу пати го поставува во јавноста прашањето за цената на струјата.     „Пред мене имам конкретни податоци за сметката за струја на една компанија членка на Комората. Иако во јули годинава компанијата потрошила помалку струја од јули минатата […]