Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје ги реконструира спортските терени на паркот во Сарај

  На барање на граѓаните а во насока на подобрување на условите и квалитетиот на живот, Градот Скопје ги реконструира шесте спортски терени кои се во рамки на паркот во Сарај. Истото ќе се реализираа преку воспоставување на договор за меѓуопштинска соработка со Општина Сарај, а оваа одлука ќе биде дел од следната Седница на […]