Categories: Алтернатива, Настани

МСУ: Проекција на „Југославија, како идеологијата го движеше нашето колективно тело“

  Во рамки на летното КИНО – МСУ, вечер под тремот на музејот ќе биде прикажан документарниот филм „Југославија, како…

Повеќе