Алтернатива Настани

МСУ: Проекција на „Југославија, како идеологијата го движеше нашето колективно тело“

  Во рамки на летното КИНО – МСУ, вечер под тремот на музејот ќе биде прикажан документарниот филм „Југославија, како идеологијата го движеше нашето колективно тело“.         Почеток 20.30 часот. Капацитетот е 60 седишта. Влезот е бесплатен.