Вести Македонија Ударни вести

Нуредини на работна средба со градоначалникот на општина Сарај, Беџети

  Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини, денес во просториите на Министерството се сретна со градоначалникот на општина Сарај, Блерим Беџети. На работниот состанок се разговараше за поддршката на Министерството за животна средина и просторно планирање на општината Сарај, во реализацијата на повеќе проекти од областа на животната средина. Имено, беше дискутирано […]