Алтернатива Настани

„БОИТЕ НА ВКУСОТ“ – интерактивна изложба на Дарко Аницин

  Утре на 1 септември, со почеток во 18:30 часот, во Дом на култура „Кочо Рацин“ Скопје (зелен кров), се отвара самостојната изложба на академскиот графичар и графички дизајнер Дарко Аницин. Целта на овој автономен и иновативен проектот насловен „Боите на вкусот“ е преку мобилизирање на граѓаните/ките, од различни културни средини, да ги поттикне на […]