Алтернатива Вести Македонија Настани Топ теми Ударни вести

Учениците од ООУ„Ј.Х. Песталоци“ на „World Scholar’s Cup“ во Прага со 34 златни и сребрени медали

  Нов блесок на учениците од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ на „World Scholar’s Cup“ во Прага, Република Чешка. Седум ученици се вратија со 34 златни и сребрени медали, од кои еден од нив има освоено 14 медали за постигнат успех во дебатирање и општо знаење со што директно се пласираа на финалниот натпревар кој ќе […]