Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Регионална конференција „Предизвици со кои се соочуваат жените и девојчињата во регионот на патот кон ЕУ”

  Денеска министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, беше дел од завршната регионална конференција насловена „Предизвици со кои се соочуваат…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Регионална конференција: Сузбивање на трговијата со луѓе и криумчарење на мигранти во регионот на Западен Балкан

  Државната секретарка во Министерството за внатрешни работи и Национална координаторка за борба против трговија со луѓе и илегална миграција,…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Џафери на VI регионална конференција на телата за еднаквост во Југоисточна Европа

  Комисијата за спречување и заштита од дискриминација во соработка и под покровителство на Мисијата на ОБСЕ во Скопје денеска ја…

Повеќе