Алтернатива Настани

“Ohrid Wine Fest” – нова винска приказна за Охрид и посетителите

  Како се ближи крајот на летото, со почетокот на есента една од најзначајните традиции на Македонија, а воедно и на Охрид е виното. Бербата е веќе започната, а со самото тоа и славењето на убавото македонско вино. Од 8-ми до 10-ти септември на ул. „Кеј Македонија“Охридско шеталиште во Охрид, за првпат се случува „Ohrid Wine […]