Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Мицкоски: Собрани над 500 потписи, на потег е Собранието

  Лидерот на ВМРО – ДПМНЕ, денеска во Државната изборна Комисија ја достави инцијативата за референдум на кој граѓаните би се изјасниле дали се „ЗА“ или „ПРОТИВ“ Договорот за пријателство добрососедство и соработка со Бугарија односно дали ќе опстои или ќе се укине. “Го дадов мојот потпис за иницијативата за референдум за прекин на важноста […]