Вести Македонија Ударни вести

Средба Адеми-Хофрајтер, претседател на Комисијата за европски прашања во Германскиот парламент

  Претседателот на Комисијата за европски прашања, г. Арбер Адеми, денес имаше средба со својот колега, д-р Антон Хофрајтер, претседател на Комисијата за европски прашања во Германскиот парламент, во рамките на неговата работна посета на  нашата земја. Адеми се заблагодари за досегашната  поддршка на нашите евроинтегративни процеси  од страна на  Германија, при што истакна дека […]