Алтернатива Настани

Better Women Better World: “Ние, Хероините” – еднодневен форум во Јавна соба

  Ние, Хероините е женски форум организиран од женската платформа Better Women Better World, на кој ќе се рефлектираат борбите и предизвиците на жената во различни сегменти од животот. Овој еднодневен форум има за цел да ги руши бариерите, споделувајќи мислења за одредена тематика од страна на професионалци, но и животни приказни, ставајќи акцент на вистинските прашања за […]