Categories: Алтернатива, Настани

“Сите на оро”: Продажна изложба и изведба на песни и ора со “Доза среќа”

  Дневниот центар „Доза среќа“ утре, на 17 септември во Парк на Франкофонијата го организира интерактивниот настан со децата со…

Повеќе