Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Оливер Андонов: Мицкоски е политички потрошен!

  “Денешната прес-конференција е со единствена тема: јавен и отворен повик до г. Мицкоски да си даде оставка од својата позиција претседател на ВМРО-ДПМНЕ и да го отвори со тоа патот, да се извршат неопходните демократски промени во ВМРО-ДПМНЕ и партијата, која во почетокот на своето создавање во деведесеттите години беше симбол на македонската демократија, […]