Вести Македонија Ударни вести

Интензивирање на соработката помеѓу секторите на јавната и приватната безбедност

  Денеска директорот на Биро за јавна безбедност при Министерството за внатрешни работи, присуствуваше и се обрати на научно-стручна дебата на тема „Јавната и приватна безбедност – преку координација и соработка до заедничка превенција на безбедносните ризици и закани” во организација на Институтот за безбедност, одбрана и мир при Филозофскиот Факултет во Скопје, а во […]