Categories: Вести, Свет, Став, Ударни вести

Бертран Бадрè и Ив Тибергиен: Како понатаму во свет(от) кој се соочува со шокови

  Шоковите кои се случуваат истовремено и распадот на меѓународната соработка го направија управувањето со кризи невозможно – барем со…

Повеќе