Вести Македонија Ударни вести

Комората на геодети и Градежениот факултет потпишаа Меморандум за соработка

  Комора на трговски друштва за геодетски работи потпиша Меморандум за соработка со Градежен факултет при универзитет “Св. Кирил и Методиј” Скопје, со што се официјализираше долгогодишната успешна соработка која ја негуваат двете институции, но и се продлабочува, а се со цел унапредување на геодетската дејност во нашата државата. Меморандумот за соработка потпишаа м-р Никола […]