Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Соработка на Државниот архив со USAID во процесот на дигитализација

  Се отвораат вратите за долгорочна соработка меѓу Државниот архив и американската фондација USAID, во врска со потребите за одржливо…

Повеќе