Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Државен Архив: Нов импулс во соработката со Турција

  Во официјална посета на Државниот архив денеска беа потпретседателот на Турската агенција за соработка и координација – ТИКА, д-р…

Повеќе