Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Обвинителен акт против висок владин функционер за злоупотреба на службена положба и овластување

  По спроведена истражна постапка и извршен увид од страна на обвинетиот и неговата одбрана, јавен обвинител од Основното јавно…

Повеќе