Categories: Алтернатива, Настани

СТЕНДАП турнеја и КОМЕДИ ФЕСТ во организација на Продукција “ЗЛАТЕН ЗАБ”

  Од 16 до 20 октомври, познати регионални и македонски стендап комичари ќе настапат во неколку градови низ Македонија, а…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

СТЕНДАП турнеја и КОМЕДИ ФЕСТ во организација на Продукција “ЗЛАТЕН ЗАБ”

  Од 16 до 20 октомври, познати регионални и македонски стендап комичари ќе настапат во неколку градови низ Македонија, а…

Повеќе