Алтернатива Настани

ИЛИ-ИЛИ: Промоција на романот „Пештера“ од Максим Ристески

  Во галерискиот простор на Културно информативниот центар (КИЦ), денеска со почеток во 19 часот и 19 минути, ќе се одржи промоција на романот „Пештера“ од Максим Ристески, издание на Или-Или.   Промотор ќе биде Владимир Мартиновски, кој во освртот кон книгата напиша: „Иако напати добива одлика на жанровска (трилер и детективска) фабула, благодарение на […]