Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

„Розов Октомври“ во Општина Гостивар

  Во просториите на Советот на општина Гостивар, Одделението за социјална заштита при општината, во соработка со здружението „Езра“, вчера…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Жените од ДД го кренаа гласот дека Депонијата на Каршиака ги става на ризик од рак на дојка

  Во месецот на подигање на свеста за рак на дојка, Демократското движење одржа панел-дискусија во регионот на Каршиака, поточно…

Повеќе