Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Риши Сунак денеска и официјално ќе стане нов британски премиер

  Новиот лидер на Конзервативната партија, Риши Сунак, денеска ќе стане британски премиер. Владата го објави денешниот распоред, според кој…

Повеќе