Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Топ теми, Ударни вести

Македонскиот гејмер Мартин Саздов-САКСА светски шампион во ДОТА 2

    Денеска нашиот играч-гејмер Мартин Саздов-САКСА и неговиот тим ТУНДРА-ЕСПОРТ, го освоија првото место на меѓународниот турнир во Сингапур,…

Read More