Categories: Алтернатива, Настани

Изложба на фотографии „ДИЈАГНОЗА“ од Драги Неделчевски

  Изложба на фотографии „ДИЈАГНОЗА“ Драги Неделчевски Галерија „КО-РА“ – голем салон, 8 ноември   Мојот интерес во фотографијата отсекогаш…

Повеќе