Алтернатива Настани

Премиера на “ЈАС СУМ АКИКО” во Салон 19:19

  Пред да се зачнат во утробата на мајката, децата се создаваат во мислите на родителите. Пред да се напише текстот (книгата), тој се создава во мислите на авторот. Пред да се направи претстава, таа се создава во мислите на режисерот. Пред да се создадат карактерите, тие првин се создаваат во мислите на актерите.   […]