Categories: Вести, Македонија

Земјотрес од 2,6 Рихтерови степени во Струмица

Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет (ПМФ) во Скопје, денеска во 9.48 часот регистрирала земјотрес во епицентралното подрачје на Струмица. Неговата…

Повеќе