Алтернатива Настани

Нова книга на Александар Литовски “Воочувања, соочувања 20/22”

  Од печат излезе новата книга „Воочувања, соочувања 20/22“ на историчарот проф. д-р Александар Литовски. Во книгата, на 257 страници се поместени педесетина текстови објавени во форма на колумни во весникот „Слободен печат“ и на порталите „Апла“ и „Денес магазин“, во периодот од мај 2020 до јуни 2022 година. „Не е лесно и едноставно да […]