Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Сали: Сите лица на инсулинска терапија се навремено снабдени со потребната терапија

  “Заради неодложни работни обврски спречен сум лично да присуствувам на денешното одбележување по повод 14 ноември – Светскиот ден…

Повеќе