Categories: Алтернатива, Настани

Глобална недела на претприемништвото: Силната соработка во претприемачкиот екосистем носи големи успеси

  Оваа недела, од 14-ти до 20-ти ноември, Стартап Македонија заедно со 60 партнери организира повеќе од 45 настани за…

Повеќе