Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Хан: ЕУ не ги исполни ветувањата – ризик за дестабилизација на Западен Балкан

  -“ЕУ лидерите не успеаја да ги исполнат своите заложби за отворање на пристапните преговори со Македонија и Албанија на…

Повеќе