Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

На прво место безбедноста на глувите и наглувите ученици од ДУЦОР „Партенија Зографски“

  Глувите и наглувите ученици од ДУЦОР „Партенија Зографски“ од општина Гази Баба конечно можат безбедно да стигнат во училиште.…

Повеќе