Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Агенцијата за национална безбедност ќе има нов директор

  Премиерот Димитар Ковачевски најави денеска дека Агенцијата за национална безбедност, за 20 дена ќе добие нов директор, кој ќе…

Read More