Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Измени на законот за лична карта – решавање на бездржавјанството

  Собранието во рамки на 125. пленарна седница, донесе измени и дополнувања на Законот за пријавување на живеалиштето и престојувалиштето…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Од денеска Уверение за државјанство и во електронска форма

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, денеска присуствуваше на настан во просториите на „Една Точка за Услуги” – проект…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата донесе одлука да се поништи одлуката за прием на Онишченко во државјанство

  Владата на Република Северна Македонија на денешната седница одлучи да се поништи одлуката за прием на Олександр Онишченко во…

Повеќе