Алтернатива Музика и Филм Настани

“ПРЕД И ПОСЛЕ” на Киро Урдин во Кинотека

  На 15 ДЕКЕМВРИ (ЧЕТВРТОК), 20:00 ч. на кинотечната програма е документарниот филм ПРЕД И ПОСЛЕ, по сценарио и во режија на Киро Урдин. ПРЕД И ПОСЛЕ, Документарен филм, Македонија, 45 мин., колор, ДЦП Режија и сценарио: Киро Урдин Наратор: Роберт Мијано Музика: Венко и Васко Серафимовски Монтажа и звук: Владимир Петровски – Картер Камера: Бранд Феро, Слаѓан […]