Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Подобро позиционирање на архитектите и инженерите за растечка економија и подобра иднина

  Комора на трговски друштва за геодетски работи и Комората на овластени архитекти и овластени инженери, потпишаa Mеморандум за соработка…

Повеќе