Алтернатива Настани

Чифте амам: „Ретроспективна изложба – 30 години творештво“ на Нехат Беќири

  „Ретроспективна изложба – 30 години творештво“ на ликовниот уметник Нехат Беќири, 22 декември, Чифте амам, 19 часот Особено задоволство е да се биде организатор и домаќин на проект во кој се сублимирани години работа, истражување и личен развој на полето на ликовниот израз. Станува збор за „Ретроспективна изложба – 30 години творештво“ на ликовниот […]