Categories: Алтернатива, Настани

Чифте амам: „Ретроспективна изложба – 30 години творештво“ на Нехат Беќири

  „Ретроспективна изложба – 30 години творештво“ на ликовниот уметник Нехат Беќири, 22 декември, Чифте амам, 19 часот Особено задоволство…

Повеќе