Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Потпишан договорот за набавка на нови осум транспортни хеликоптери

  Денеска во министерството за одбрана, министерката Славјанка Петровска заедно со потпретседателот на компанијата Leonardo S.p.A., Чезаре Кача го потпишаа…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Понудата од компанијата “Леонардо” избрана за новата генерација хеликоптери за АРМ

  Министерката за одбрана Славјанка Петровска вчеравечер во интервјуто за 360 степени најави дека набавката на осум нови повеќенаменски хеликоптери…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Потпишан Договор за ремонт на хеликоптери помеѓу РС Македонија и Чешка

  Денеска во Министерството за одбрана, министерката Славјанка Петровска и амбасадорот на Чешката Република во РС Македонија, Јарослав Лудва потпишаa…

Повеќе