Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Мустафа Хајрулахи едногласно избран за шеф на Вишото ЈО Скопје

  Советот за Јавни обвинители денеска едногласно ( со 8 гласа „за“ ) го избра Мустафа Хајрулахи за шеф на Вишото јавно обвинителство Скопје. Хајрулахи беше единствен кандидат за шеф на Вишото јавно обвинителство Скопје, откако од трката се повлекоа обвинителите Фатиме Фетаи и Бурим Рустеми, кои му беа противкандидати. Јолевски, посочи дека Мустафа Хајрулахи […]