Вести Македонија

Герасимовски: 3000 пакетчиња за децата и предновогодишна забава на „Боемска 1“

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски најави богата предновогодишна програма која ќе се одржи на 29-ти и 30-ти декември на улицата „Боемска 1“ во Дебар Маало. На 29-ти предвидена е детска програма со почеток од 11 часот каде со музички точки, театарски претстави ќе настапуваат дечиња од градинките и учениците од сите основни училишта […]