Вести Македонија Ударни вести

ЈСП: Студентите да го продолжат билетот за бесплатен превоз

  ЈСП ги потсетува корисниците на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз, дека е неопходно да го продолжат/заверат билетот за 2023 година, доколку сакаат да користат бесплатно јавен превоз и во текот на наредната година. Продолжувањето/заверувањето на билетот се врши во кој било центар за персонализација на ЈСП Скопје, со лично присуство […]